TMZ GRUP & KORKMAZ GRUP GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ.

Bizler Tmz Grup ve Korkmaz Grup adıyla iki farklı inşaat firması olarak ayrı ayrı projeler üretirken, Korkmazkaya markası altında birleştik ve gücümüze güç kattık. Sonrasında da mutluluk ve huzur dolu yaşanabilir projeler nasıl üretiriz düşüncesiyle kolları sıvadık. Korkmazkaya markamızla Korkmazkaya Pınar ve Korkmazkaya Life projelerimizi tamamlayıp müşterilerimizin yaşamına sunduk.

Yeni başladığımız Korkmazkaya Çeşme projemizi de 20 ay içinde bitirmeyi hedefledik. Projemiz, 3+1 ve 2+1 daire tiplerimizle 2 bloklu 80 daireli butik bir site konseptinde inşa edilecektir. Kapalı otoparkı, basketbol sahası, fitness salonu, dinlenme yerleri, kamera sistemi, 24 saat güvenlik, yeşil alanı ve çocuk parkıyla rahatlığın ve konforun yaşanması için gerekli tüm ayrıntıları düşündük.

Kaynak : Duyuru Gazetesi

KORKMAZKAYA ÇEŞME İLERLİYOR.

Korkmazkaya Çeşme projesi 18 ay içerisinde tamamlamayı hedeflediklerini belirten şirket yöneticileri, Projemiz, 3+1 ve 2+1 daire tiplerimizle 2 bloklu 80 daireli butik bir site konseptinde inşa edilecek. Kapalı otoparkı, basketbol sahası, fitness salonu, dinlenme yerleri, kamera sistemi, 24 saat güvenlik, yeşil alanı ve çocuk parkıyla rahatlığın ve konforun yaşanması için gerekli tüm ayrıntıları düşündük.” şeklinde konuştu.

Lokasyonu itibarıyla tüm ulaşım akslarına yakınlığıyla dikkatleri üzerine çeken proje, Divan Otel, Garanti Bankası Bilgi işlem merkezi, Metro İstasyonu, Neomarin, Pendorya ve Metro Alışveriş Merkezine yürüme mesafesinde yer alırken, Sabiha Gökçen Havaalanı’na ise 5’dakikalık mesafede bulunuyor.

Kaynak: Bölge Gündem Gazetesi